Een onvergetelijke dag: trouwen op een boot

Gepost op

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd of heb je juist jouw partner ten huwelijk gevraagd? In beide gevallen zitten jullie nu op een roze wolk en dromen jullie al stiekem over die ene belangrijke dag in jullie leven, die er binnenkort aan komt. Echter, bij een bruiloft komt veel regelwerk kijken. Het regelen van de trouwlocatie is een van de belangrijkste punten op de lijst. Pak je het graag net even wat anders aan dan een traditioneel huwelijk, mag de locatie exclusief en speciaal zijn? Dan kan trouwen op een boot de ideale uitkomst zijn. Wat de voordelen zijn van zo'n huwelijk, lees je in dit artikel.

Door het hele land
We zijn gezegend met vele wateren en rivieren die gelegen zijn in het land. Hierdoor is trouwen op een boot door vrijwel het hele land mogelijk. Ook bij jou in de omgeving zal er een geschikte locatie te vinden zijn. Je kan genieten van een heerlijke dag op het water, die vaak ook nog eens tot in de puntjes voor je wordt verzorgd. Je bent altijd zeker van een uniek moment samen en een unieke locatie voor de fotoreportage en je maakt een spectaculaire entree op je trouwlocatie.

Jouw stijl
Een bruiloft op het water is de ultieme droom voor tal van bruidsparen. Er is namelijk altijd wel een boot te vinden die perfect aansluit op het budget dat je in gedachten hebt, op je stijl en op je wensen. Daarnaast kan je kiezen voor een vaste locatie waar de ceremonie, het diner en het feest plaats kunnen vinden, of je kan de hele dag op het water genieten en door de mooiste plaatsen in het land varen. Je kan zelfs door de kapitein worden gehuwd.

Een unieke overnachting op een boot
Het fijne aan een huwelijk op een boot, is dat je de dag helemaal in kunt vullen zoals je dat zelf voor je ziet. Zo kun je bijvoorbeeld even aan wal voor de fotoshoot of een dienst in de kerk, of je kiest ervoor om wel de hele dag op het water door te brengen. Spendeer de huwelijksnacht op het water of kies zelfs voor een meerdaagse bruiloft op je eigen boot. Voor zowel grote groepen als voor kleine groepen is er wel een geschikte boot te vinden. Ook is een huwelijk op het water in eigen land de ideale keuze als alternatief voor een bruiloft in het buitenland.


Delen